Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Μη πραγματοποίηση Μαθημάτων Ε.Ν.Γ.

Αφορά όλους όσους έχουν υποβάλει αίτηση για παρακολούθηση μαθημάτων της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και είχαν διαλέξει τα τμήματα Α2, Α3, Α4, Α5 και Α6 που θα λειτουργούσαν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 13:00.
Επειδή η δασκάλα – εκπαιδεύτρια της Νοηματικής γλώσσας με την οποία είχαμε συμφωνήσει να πραγματοποιήσει τα παραπάνω μαθήματα αθέτησε την συμφωνία της με το Ίδρυμα και στην συνέχεια δεν  καταφέραμε να αντικαταστήσουμε την παραπάνω εκπαιδεύτρια με άλλη έτσι ώστε να είμαστε συνεπείς στην διάθεση των ενδιαφερομένων για εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας γίνεται κατανοητό ότι τα παραπάνω τμήματα ΔΕΝ θα λειτουργήσουν.
Στην προσπάθειά μας να μετριάσουμε την κατάσταση, σας ενημερώνουμε ότι έχουν δημιουργηθεί μερικά κενά στα τμήματα που ήδη λειτουργούν και θα μπορούσαμε να τα καλύψουμε με τους <άτυχους > που είχαν διαλέξει τα τμήματα Α2, Α3, Α4, Α5 και Α6. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο τηλ. 2310 343 288  από τις 08:30 έως τις 13:00. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

   
   Θέλουμε επίσης να σας γνωρίσουμε ότι το  Ίδρυμα προτίθεται να δημιουργήσει τρία νέα απογευματινά τμήματα για να καλύψει τις ανάγκες της ζήτησης για εκμάθησης της ΕΝΓ. Περισσότερα θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα στο παρόν blog

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου