Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Εξετάσεις Α Κύκλου Ε.Ν.Γ. Ιουνίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για τον Α κύκλο των τμημάτων της κ. Βάσω Κόγιου θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα  από Δευτέρα 16 Ιουνίου έως και Παρασκευή 20 Ιουνίου  από τις 11:00 έως 19:00 και από Δευτέρα 23 Ιουνίου έως και Παρασκευή 27 Ιουνίου από 10:00 έως 18:00 .
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο http://eikthessnoimatiki.blogspot.gr  όπου θα φαίνονται για λόγους ευνόητους  τα ονόματα μόνον αυτών που πέρασαν χωρίς να φαίνεται ο βαθμός τους.
 Για τους επιτυχόντες θα εκδοθεί βεβαίωση που θα μπορείτε να την παραλάβετε από την γραμματεία του ιδρύματος. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail όταν θα ετοιμαστούν. Στην βεβαίωση θα πρέπει να υπάρχει φωτογραφία σας , οπότε θα πρέπει να προσκομίσετε μια φωτογραφία  μέχρι την ημέρα που θα δώσετε εξετάσεις και να την δώσετε στην  κ. Βάσω Κόγιου (στην πίσω πλευρά θα γράψετε το Όνομα και το Επίθετό σας)  .

 Για τις εξετάσεις πρέπει να δηλώσετε από Δευτέρα 2 Ιουνίου την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί,  στην κ. Κόγιου με βάση το πρόγραμμά σας. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι περίπου 15 λεπτά, είναι ατομική και θα βιντεοσκοπήστε . Θα εξεταστείτε σε λεξιλόγιο, προτάσεις, διάλογο και ιστορίες που έχετε διδαχθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου